fredag 11. september 2009

makramé.


dette makramésmykket laget jeg i går, og jeg ble strålende fornøyd. trådfestet ble praktisk talt usynlig, noe jeg ikke har fått til før.

mandag 7. september 2009

busy bee.

jeg har drevet storprodusksjon i det siste, og har mange halvferdige bilder liggende utover kontoret. jeg skulle egentlig begrense meg til den ene halvdelen av pulten, slik at ellen kan sitte og jobbe med skolearbeid, men nå har jeg fylt opp både skuffeseksjonen min, hele pulten og ellens stol. så jadda.

et helt normalt syn. mange påbegynte prosjekter ligger til tørk.

denne gutten malte jeg til erlend i bursdagsgave. her har jeg malt direkte på papp, uten å sparkle, og jeg ble fornøyd med resultatet. jeg fant til og med en ny maleteknikk jeg likte.

to nye prosjekter og erlends bursdagsgave. disse to er sparklet, og kommer i svart ramme når de er ferdige.

jeg likte ikke fremsida på studentkalenderen min, så jeg kledde den i helt vanlig, hvitt tegnepapir, og limte på en snakkeboble i knæsjrosa filt fra panduro, inspirert av eva. jeg skrev ganske enkelt navnet og studiet mitt, og så var jeg fornøyd.

søndag 6. september 2009

på kunstfronten.

hvis man skal dømme ut fra bloggen, skjer det ikke mye på hverken scrapbooking- eller kunstfronten. vel, sannheten er at jeg er mer kreativ nå enn noen gang før, men det meste av det jeg holder på med er bestillingsverk eller julegaver, så jeg kan ikke legge ut bilder her på bloggen.
men, noen sniktitter skal dere få om litt.